ODDYCH A RELAX V ZÁHRADE

Prvé slnečné dni sú predo dvermi a my sa začíname tešiť a plánovať letnú sezónu, do ktorej neoddeliteľne patrí záhradná párty, vôňa grilovačky, večery s priateľmi na terase alebo hoci aj upršané počasie trávené s blízkymi v záhradnom altánku. Už teraz sa tešíme na víkendy a chvíle odpočinku trávené v exteriéri nášho bývania alebo na vidieckej chate.

Príjemne usporiadaná terasa, záhrada či altánok je síce exteriérový priestor, ale má byť esteticky a dizajnovo pokračovaním interiéru, preto sa im v dnešnej dobe venuje stále viac pozornosti. Dá sa povedať, že terasový nábytok tvorí plnohodnotnú súčasť zariadenia domu v oblasti bývania a ak sa leto vydarí, stôl a stoličky na terase poslúžia v lete viac ako jedálenský nábytok v interiéri. V lete sa nám počas niekoľkých týždňov lavička v záhrade, sedacia súprava v altánku alebo kreslo na terase stávajú naším spoločníkom a prispievajú k nášmu pohodliu a možnosti užiť si letnú sezónu. A čo by ste povedali na myšlienku, že vás v záhrade čaká ručne kovaná hojdačka pripravená pre váš relax po práci alebo teplý večer pod hviezdami?

Pozývame vás pozrieť si záhradný kovaný nábytok, medzi ktorým nájdete aj záhradné hojdačky v romantickom či modernom štýle v galérii firmy UKOVMI alebo priamo v našej predajni v Kanaši pri Prešove. Objednať alebo zakúpiť si môžete aj v e-shope.
Hojdačka do zahrady Sedenie do zahrady Lavička

Ateliér kováčskeho umenia UKOVMI vyrába dizajnový exteriérový nábytok zo železa a nerezovej ocele nadštandardnej kvality nielen pre domy a chaty, ale tvorí tiež komlexné zariadenia pre terasy reštaurácií, hotelov, záhradné parky a iné verejné areály. Každý kus exteriérového nábytku ako sú kovaná lavička, stôl, sedačka, záhradná hojdačka alebo police, komody či iný kovaný a nerezový nábytok do altánku sa vyrábajú ručne a je možné ich vytvoriť zákazníkovi na mieru. UKOVMI využíva pri tvorbe nábytku aj iné prírodné materiály ako drevo, kameň alebo kožu čo dodáva ich tvorbe špecifický pôvab prírody. Vysokokvalitná antikorózna úprava im zabezpečuje prakticky neobmedzenú životnosť, čo je v dnešnej konzumnej spoločnosti skôr rarita a aj preto si táto značka nesie svoje renomé luxusnej výroby plným právom.

Exteriérový nábytok z firmy UKOVMI dokáže ovplyvniť celkovú architektúru záhrady či terasy a presvedčí vás, že kovaná záhradná hojdačka, lavička či jedálenská súprava je jedinečnou investíciou do pohodlia a komfortu vás a vašich hostí.

Kúpiť!Monsier Šarm a Madame Elegancia stolujú s vami - luxusná kovaná jedálenská súprava

Monsier Šarm a Madame Elegancia stolujú s vami - luxusná kovaná jedálenská súprava

Kúpiť!Moderné sedenie na terase - nerezový luxusný nábytok

Moderné sedenie na terase - nerezový luxusný nábytok

Kúpiť!Moderná nerezová komoda ručne vyrobená v UKOVMI - luxusný nábytok

Moderná nerezová komoda ručne vyrobená v UKOVMI - luxusný nábytok

Kúpiť!Luxusná záhradná hojdačka pre relax a pohodu - záhradný nábytok

Luxusná záhradná hojdačka pre relax a pohodu - záhradný nábytok

Kúpiť!Luxusný nábytok - kovaný stôl a stoličky v letnom rodinnom altánku

Luxusný nábytok - kovaný stôl a stoličky v letnom rodinnom altánku

Kúpiť!Exkluzívny kovaný stôl a stoličky - luxusné stolovanie na terase

Exkluzívny kovaný stôl a stoličky - luxusné stolovanie na terase

Kované sedenie do altánku - stôl, stoličky, lavičky - záhradný nábytok

Kované sedenie do altánku - stôl, stoličky, lavičky - záhradný nábytok

Kovaná lavica v kombinácii s drevom - záhradná lavička

Kovaná lavica v kombinácii s drevom - záhradná lavička