LUXUSNÍ INTERIÉROVÉ SVÍTIDLA

Svítidlo je v současnosti neodmyslitelný doplněk bydlení a jeho výběr zastává při zařizování interiérových a exteriérových prostorů důležitou roli nejen užitnou, ale i dekorační. Osvětlení má být promyšlené, protože světlo a design budou každodenní součástí našeho života. Člověk dokáže podat lepší výkon a rád se vrací do prostředí, které na něj působí příjemně, útulně.

Domov je místo, ve kterém máme nabrat potřebný odpočinek po celodenních činnostech, zároveň však ani tam práce nekončí. Proto volba vhodného osvětlení k práci či odpočinku a celkový design svítidel hraje důležitou roli. Při výběru svítidel do domácností se zákazník často soustředí na design a cenu. Je však dobře přehodnotit i kvalitu svítidel a množství světla, které by se mělo lišit v závislosti na tom komu a při jakých činnostech slouží, tedy v jaké místnosti a na jaký účel jsou svítidlo či lampa určeny. V domácnostech potřebujeme zajistit osvětlení chodeb, zvolit vhodné závěsné i nástěnné lampy do dětského pokoje, ložnice či pokoje pro hosty, sladit prakticky a esteticky svítidla do haly a kuchyně zvlášť, pokud jsou propojeny, rovněž světla a lampy do koupelny a dalších možných prostorů.

Při zařizování hotelu nebo restaurace je správný výběr svítidel nezbytný, pokud je touhou majitele vytvořit hostům příjemné a neodolatelné prostředí, do kterého se zákazník rád vrátí a na základě své zkušenosti doporučuje dalším, čímž zároveň vytváří tu nejpřirozenější reklamu. Zvolit vhodné osvětlení hotelových pokojů, chodeb, vybrat světla či lampy do koupelen, sladit velké prostory v hale či v restauraci s příjemným osvětlením restauračních stolů, stejně zajistit útulné osvětlení wellness není vždy jednoduché a může vyžadovat i pomoc odborníka.

Firma UKOVMI se zaměřuje na výrobu především ručně kovaných svítidel a moderních až nadčasových nerezových svítidel, které svým designem nemají konkurenci. Další předností firmy je vysoká kvalita výrobků. Jejich nabídka je široká ať už jde o stropní svítidla, nástěnná svítidla, stojanové lampy nebo stínidla. Zároveň se neustále zabývají návrhy a tvorbou nových modelů, stejně se dokáží přizpůsobit zákazníkovi a pomoci mu vytvořit interiérová svítidla podle vlastního návrhu, což se však vyplatí zvláště při potřebě většího množství svítidel např. svítidla do hotelových pokojů.

Svietidlo 1 Svietidlo 2 Svietidlo 3

Interiérové ​​svítidla z firmy UKOVMI vynikají i svou originalitou co se týče jednotlivých kusů, vzhledem k tomu, že jde především o ruční práci. Dokáží přetvořit velké i malé prostory na výjimečné a jedinečné. Najít si mezi nimi může milovník historického a rustikálního stylu, ale i ten kdo upřednostňuje moderní styl či nadčasový design. Tyto kované a nerezové svítidla se řadí mezi luxusní svítidla a skutečně jsou šperkem v interiéru. Nevynikají však jen kvalitou a designem, ale mají svou jedinečnou hodnotu i v tom, že jako ručně kované svítidla vyzařují schopnosti a vášeň umělce, čímž se řadí i mezi umělecká díla.

Luxusní interiérová svítidla firmy UKOVMI naleznete v galerii nebo si některé z nich můžete přímo zakoupit v internetovom obchode. Nic však není lepší než navštívit Ateliér kovářského umění - UKOVMI, který se nachází na Slovensku v obci Kanaš u Prešova, protože vidět živě je vždy větší zážitek. Zároveň vám odborníci v UKOVMI mohou pomoci s výběrem či návrhem svítidel a lamp co závisí na jednotlivých potřeb a zákazníků.


Koupit!Luxusní nerezové svítidlo Spirálky - moderní ručně vyráběný lustr z broušeného nerezu

Luxusní nerezové svítidlo Spirálky - moderní ručně vyráběný lustr z broušeného nerezu

Designové svítidlo nad jídelním stolem jako součást osvětlení navrženého a vyrobeného na míru

Designové svítidlo nad jídelním stolem jako součást osvětlení navrženého a vyrobeného na míru

Koupit!Kovaný lustr na žebříku - vinná réva - luxusní závěsné svítidlo - osvětlení prostorů ve venkovském stylu

Kovaný lustr na žebříku - vinná réva - luxusní závěsné svítidlo - osvětlení prostorů ve venkovském stylu

Koupit!Designové závěsné svítidlo ručně vykované jako vrba - umělecký kovaný lustr s řetězem

Designové závěsné svítidlo ručně vykované jako vrba - umělecký kovaný lustr s řetězem

Koupit!Rustikální nástěnná lampa - designové boční lampa

Rustikální nástěnná lampa - designové boční lampa

Koupit!Exkluzivní lustr Sosna ručně zhotoven kováři do kola vozu - interiérové ​​závěsné svítidlo

Exkluzivní lustr Sosna ručně zhotoven kováři do kola vozu - interiérové ​​závěsné svítidlo

Koupit!Luxusní lustr ANTIK s historickým designem - osvětlení zámků, hradů...

Luxusní lustr ANTIK s historickým designem - osvětlení zámků, hradů...

Koupit!Boční kované svítidla s přírodním motivem Kořen - luxusní lampy na chalupě - interiérové ​​nástěnná světla

Boční kované svítidla s přírodním motivem Kořen - luxusní lampy na chalupě - interiérové ​​nástěnná světla

Koupit!Boční kovaná lampa a tepané měděné stínítko - interiérové ​​svítidlo - exkluzivní lampa

Boční kovaná lampa a tepané měděné stínítko - interiérové ​​svítidlo - exkluzivní lampa

Koupit!Nerezové svítidlo - Chopok Rotunda - interiérové ​​závěsné svítidlo v horské restauraci

Nerezové svítidlo - Chopok Rotunda - interiérové ​​závěsné svítidlo v horské restauraci

Kovaný lustr - kořeny - recepce Hotelu Galileo - Donovaly -  exkluzivní lustr jako jedinečné ručně vykované osvětlení interiéru

Kovaný lustr - kořeny - recepce Hotelu Galileo - Donovaly - exkluzivní lustr jako jedinečné ručně vykované osvětlení interiéru

Kovaná boční lampa - interiérová lampa vykovaná jako dubový větev - exkluzivní nástěnné svítidlo

Kovaná boční lampa - interiérová lampa vykovaná jako dubový větev - exkluzivní nástěnné svítidlo