VIANOČNÉ DARČEKY A OZDOBY

Už len pár dní nás delí od radostných a pre väčšinu z nás aj najobľúbenejších sviatkov roka. Čas, ktorý trávime v rodinnom kruhu, s priateľmi, jednoducho s tými, ktorých milujeme. Čas kedy v našich domovoch vytvárame čarovnú atmosféru Vianoc, neporovnateľnú s ostatnými dňami roka. Aj keď pokoj a lásku nenahradí nijaká vec ani darček, predsa sa dekorácia interiéru a stolovania stala súčasťou Vianoc či Silvestra a správnym spôsobom môže prispieť k výnimočnej rodinnej atmosfére. Ak vám ešte chýba ten pravý šperk pri výzdobe vašej jedálne či obývačky alebo premýšľate o výnimočnom dare pre milovanú osobu, pozývame vás nazrieť do nášho ateliéru kováčskeho umenia UKOVMI.

Viacramenné ručne kované svietniky, svietniky rôznych tvarov a prevedení, stolové aj stojanové svietniky sú dokonalým dekoračným doplnkom. Môžu byť nielen inšpiráciou pre dekoráciu vášho interiéru, ale aj originálnym darčekom pre kohokoľvek.

Svietnik Svietnik Svietnik Svietnik
Svietnik Svietnik Svietnik Svietnik

Kované náradia a doplnky ku krbu sú tiež alternatívou pre tých, ktorí si radi vychutnávajú oddych pri teple krbového ohníka. Nech už je to krb v rodinnom dome či horskej chate, výnimočná krbová súprava alebo noša na drevo z firmy UKOVMI dokonale okrášli váš krb aj kachľovú pec. Ručne kované krbové súpravy s prírodným či rozprávkovým motívom, rustikálne aj klasické, krbové súpravy jednoduchšieho štýlu … stačí si vybrať.

Krbova sada Krbova sada Krbova sada Krbova sada
Krbova sada Krbova sada Krbova sada Krbova sada

Praktický darček, ktorý sa môže stať plnohodnotným pomocníkom nielen počas sviatkov môže povzbudiť, že sme spojili krásne s užitočným. Ponúkame vám rôzne kusy kovaného nábytku a doplnkov – svietidlá, zrkadlá, stojany, vešiaky, ale aj jedinečné záhradné doplnky – popolníky, teplomery...

Krbova sada Krbova sada Krbova sada Krbova sada
Krbova sada Krbova sada Krbova sada Krbova sada

Na záver si dovolíme uviesť do vašej pozornosti drobné aj väčšie ručne kované darčekové predmety. Milý dekoračný doplnok – podkovička, zvonček, kovaná ružička, stojan na víno alebo kríž na stenu v rôznych veľkostiach a prevedeniach sa môžu stať vaším netradičným darčekom pod stromček.

Krbova sada Krbova sada Krbova sada Krbova sada

Veľa času už neostáva a preto sa rýchlo poďte pozrieť do nášho e-shopu : www.ukovmi.eu. Navštíviť nás môžete aj osobne v Kanaši pri Prešove.